Pakowanie próżniowe żywności w 4 krokach.

Pakowanie próżniowe w 4 krokach.
Krok 1
Przygotowanie
Umieść żywność w kompatybilnym pojemniku lub torebce.
2. Podłącz
Krok 2
Podłącz
Podłącz pompę próżniową do otworu.
3. Zapakuj próżniowo
Krok 3
Zapakuj próżniowo
Wciśnij przycisk na urządzeniu, aby usunąć powietrze.
4. Przechowuj
Krok 4
Przechowuj
Umieść zapakowaną próżniowo żywność w chłodziarce lub zamrażarce i delektuj się nią później.
Łatwe przechowywanie

Blendery ręczne z systemem próżniowego przechowywania żywności.
Wykonuj wiele zadań za pomocą naszych wydajnych, wszechstronnych blenderów ręcznych. Następnie zachowaj świeżość dzięki zestawowi do pakowania próżniowego.
Wygodne opcje przechowywania.
Więcej możliwości oferowanych przez pakowanie próżniowe.
Delektuj się pysznymi potrawami przez cały tydzień. Opanuj sztukę szybkiego sporządzania marynat. Pakuj próżniowo mięso, ryby i warzywa na potrzeby gotowania metodą sous-vide. Zainspiruj się naszymi wskazówkami dotyczącymi pakowania próżniowego.

Wszystko o końcówkach.
Zupa, pizza, bita śmietana, tort: końcówki do drobnych urządzeń kuchennych umożliwiają przyrządzenie wielu różnorodnych potraw. Sprawdź, które najlepiej sprawdzą się w przypadku Twoich potraw.
Odkryj innych pomocników kuchennych.
* Przechowywane w pojemnikach i torebkach próżniowych, w porównaniu ze zwykłymi niepróżniowymi metodami przechowywania, badanie przeprowadzone przez niezależne laboratorium w okresie 09/2018, 6/2019 i 12/2019.