Poznaj nasze piekarniki parowe.

Ugotowany łosoś na talerzu w białej kuchni.

Dlaczego kupić piekarnik parowy?

Produkty te nie tylko zachowują substancje odżywcze w żywności, ale umożliwiają także uwolnienie smaków bez dodatku tłuszczu. W związku z tym ta metoda gotowania jest tak popularna wśród osób zainteresowanych zrównoważoną dietą i prowadzących zdrowy styl życia. Bosch dodaje kolejną zaletę pary dzięki funkcji Steam Plus. W temperaturze 120°C Twoje potrawy są przyrządzane szybciej i zachowują jeszcze więcej witamin.

Zarówno piekarniki wyłącznie parowe, jak i urządzenia typu kombi umożliwiają łatwe i wydajne przygotowanie całych posiłków na parze. Umożliwiają także wykorzystanie potencjału soczystych potraw przygotowywanych metodą sous-vide oraz łatwe odgrzewanie dań, tak aby smakowały jak świeżo przyrządzone.

Najważniejsze cechy piekarników parowych.

Pełny posiłek – wystarczy dodać wodę.
Gotuj metodą sous-vide.
Zaawansowana konwekcja.
Wygodny zbiornik na wodę.
Czyszczenie bez szorowania.
Z pełną parą lub z dodatkiem pary.

Polecane produkty

Przewodnik po zakupach piekarników parowych.

Odkryj nasze serie piekarników parowych.

""

Jak możesz dowiedzieć się, który piekarnik parowy marki Bosch najlepiej odpowiada Twoim potrzebom? Kieruj się naszymi seriami. Skupiają one nasze urządzenia według klasy ich wartości, od modeli Serie 8, obejmujących zaawansowane technologie i wyjątkowe materiały, po modele Serie 2, która oferuje wyjątkową jakość Bosch po przystępnej cenie.

Filtruj według serii

Powody, dla których warto wybrać markę Bosch.

Biały symbol użytkownika z plusem, oznaczający dodanie nowego użytkownika lub kontaktu.
MyBosch

Zarejestruj się bezpłatnie i zyskaj niezliczone korzyści!

Białe logo serwisu Bosch urządzeń domowych na szarym tle.
Serwis producenta marki Bosch

Centrum Kontaktu pracuje od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00-20:00, w weekendy 8:00-17:00.

42 271 5555

Białe logo na tarczy z okrągłymz napisem "Experience Bosch".
Poznaj markę Bosch

Odkryj jakość, doskonałość i niezawodność.